SERVICEKONTRAKT

Få en servicekontrakt og slip for bekymringer og besvær.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

HVAD ER EN SERVICEKONTRAKT?

En servicekontrakt hos os giver en omfattende og holdbar løsning til vedligeholdelse af alle jeres udendørs arealer. Kontrakten inkluderer regelmæssig klipning af hæk for at sikre et velplejet udseende, samt effektiv algebehandling af fliser for at fjerne alger, skidt og mos, samt forbedre sikkerheden.
Derudover omfatter den algebehandling af træterrasse, hvilket forhindrer skader og forlænger levetiden på træet. Med en sådan kontrakt kan både I og jeres kunder nyde flotte og indbydende arealer året rundt, uden at skulle bekymre jer.

Erhverv
Rens af fliser

SERVICEKONTRAKT RENS AF FLISER

En servicekontrakt for algebehandling af fliser sikrer, at jeres udendørs belægninger holdes fri for alger, smuds og mos. Kontrakten inkluderer regelmæssige behandlinger, der forlænger flisernes levetid og forbedrer udseendet. Professionelle miljøgodkendte midler anvendes og arbejdet udføres af erfarne.

FÅ EN SERVICEKONTRAKT

ÅRLIG VEDLIGEHOLDELSE

Økonomiske besparelser

Tryghed og frihed

SERVICEKONTRAKT RENS AF TRÆTERRASSE

En servicekontrakt for algebehandling af træterrasse sikrer regelmæssig vedligeholdelse af jeres terrasser. Kontrakten omfatter effektiv og professionel behandling med algefjerner, som beskytter træet og forlænger dets levetid. Behandlingen fjerner alger, mug og snavs, hvilket forbedrer både udseende, levetiden og sikkerheden.

Rens af træterrasse
Klipning af hæk

SERVICEKONTRAKT KLIPNING AF HÆK

En servicekontrakt for klipning af hæk sikrer regelmæssig pleje af jeres hække, så de forbliver sunde og velholdte. Kontrakten indebærer planlagte klipninger, bortkørsel af haveaffald og justering af eventuelle klipningsmetoder efter hækkens type, hvilket også sikrer optimal vækst og trivsel.

Ejlersens Haveservice

Adresse: Næblerødvej 17, 4250 Fuglebjerg
E-mail: Skriv til os
Telefon: 29 888 310
CVR: 43847554

Telefontider

Mandag – torsdag: 07:30 – 17:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag & søndag: Lukket
(mails besvares alle dage)